Monday, May 4, 2015

3 Sebab Utama Ribuan Jadi Ahli Shaklee Walaupun Tidak Minat Bisnes

Lebih 80% dari ahli Shaklee mendaftar tetapi tidak minat untuk bisnes.

Ya. Itu adalah satu kenyataan. Mungkin anda tidak percaya kerana dilihat seolah-olah ramai yang sudah menjadi pengedar aktif Shaklee.

No. No. No. Itu adalah silap.Bisnes Shaklee adalah unik. Ia tidak membezakan antara ahli biasa yang mendaftar dan ahli yang ingin berbisnes. Tidak seperti beberapa bisnes lain di pasaran yang ada pakej lain untuk aktif berbisnes.

Anda pasti pernah dengar ada bisnes yang sediakan pakej bisnes dengan nilai sehingga ribuan dan puluhan ribu ringgit untuk sesiapa yang ingin mulakan bisnes? 

Pasti pernah dengar sebab banyak trend bisnes begitu.

Tapi ia tidak berlaku dalam bisnes Shaklee. Anda tidak perlu keluarkan duit sehingga RM100 ke atas untuk menjadi ahli. Yuran ahli hanya RM79 SAHAJA.Uniknya Jadi Ahli Shaklee


Uniknya daftar jadi ahli Shaklee berbanding bisnes lain:

1) Yuran ahli tak minat bisnes - RM79. Yuran ahli yang minat nak bisnes - RM79
SAMA. Tiada beza. Tiada perlu beli pakej lain sebagai pengedar yang harga ribu-ribu. Ops.

2) Yuran sekali seumur hidup. Tidak perlu renew

3) Tidak perlu kekalkan pembelian setiap bulan, atau tahun. Anda dah beli bulan ni, pastu tak nak beli pula bulan depan, itu tidak menjadi masalah. Anda KEKAL mendapat keistimewaan sebagai ahli Shaklee. Haa. Apabila cerita tentang daftar ahli, ramai yang salah faham. Mereka ingat daftar ahli hanya untuk yang ingin bisnes sahaja. 

No. No. No. Exactly NOT. 3 Sebab Utama Daftar Jadi Ahli Tapi Tidak Mahu Bisnes


Ramai sangat yang mendaftar, kekal menjadi ahli walaupun tidak mahu bisnes. Setelah diselidiki, ada 3 SEBAB utama mereka PILIH mendaftar sebagai ahli walaupun tidak mahu bisnes.

SEBAB #1. Super Duper Jimat

Inilah sebab paling glamer yang ramai pilih jadi ahli Shaklee terutama apabila zaman semua harga barang naik di era GST ini.

Beza harga sangat ketara.sampai 20 hingga 30 peratus tau. 

Contoh kalau harga satu produk ni RM150 untuk harga bukan ahli, tapi harga ahli dia adalah RM121, cuba kira berapa beza harga antara dua itu? RM29 kan?

Boleh belanja makan tengahari untuk 3 hari. Memang jimat sangatlah kalau jadi ahli. Itu baru satu produk, kalau beli lebih, mesti lagi jimat kan?

Produk Shaklee adalah makanan tambahan yang bukan macam barangan perabot dan langsir yang boleh bertahan lama. Kita pasti akan beli lagi bila habis. Bukankah ia satu perancangan bijak bila mendaftar menjadi ahli?

SEBAB #2: Takkan beli untuk sekali dan untuk satu produk sahaja.

Produk semulajadi dan berkualiti seperti Shaklee adalah sangat HOT sekarang. Famous!

Sebut aje supplemen dan vitamin di Malaysia ini, orang dah terbayang Shaklee. Padahal banyak lagi jenama vitamin lain kot. Memang tidak perlu diperkenalkan lagi kerana ramai dah rasa manfaat produk terkenal ini. 

Rangkaian produk Shaklee tidak terhad kepada vitamin, malahan ada juga pencuci muka dan set penjagaan rumah seperti pencuci lantai Basic H dan pencuci baju. Malahan penapis air pertama yang portable juga ada dijual dalam Shaklee. 

Majoriti dari pengguna tegar Shaklee akan membeli lagi untuk kali kedua dan seterusnya serta mencuba produk-produk lain dalam rangkaian Shaklee yang terbaik. 

Saya sendiri telah mencuba lebih dari 10 jenis produk Shaklee termasuk pencuci baju dan krim serbaguna Herbal Blend.

Kelebihan mendapat penjimatan berganda tidak dilepaskan oleh ahli Shaklee walaupun mereka tiada niat untuk bisnes selepas mendaftar menjadi ahli.

SEBAB #3 : 'Terbeli' untuk ahli keluarga dan rakan-rakan

Saya berpengalaman berjumpa ramai ahli Shaklee bawah saya yang tidak minat bisnes tetapi suka membuat belian sehingga ribuan ringgit sebulan. 

Eh, tak bisnes tapi beli banyak-banyak?

Ya. Mereka sangat teruja membeli untuk ahli keluarga selepas melihat kesan positif yang mereka sendiri rasa. 

Kebahagian itu lebih bermakna bila dikongsikan.

Saya rasa berbangga kerana ramai antara mereka sangat prihatin kepada rakan-rakan dan ahli keluarga yang kurang sihat serta mengesyorkan produk Shaklee bersesuaian dengan sukarela. 

Bila dah beli banyak, tiba-tiba LAYAK dapat bonus tanpa mereka sangka. 

Siapa sahaja dalam Shaklee layak dapat bonus dengan perkiraan tertentu walaupun niat asalnya tidak mahu berbisnes. Jangan terkejut melihat mereka yang aktif bisnes Shaklee sekarang sebenarnya pada awalnya juga tidak berminat ceburi bidang bisnes. 

Ya, mana tahu dengan hanya berkongsi dengan rakan-rakan serta ahli keluarga mencetus semangat luar biasa untuk merubah masa depan dengan lebih terjamin.Alasan Paling Tidak Logik


"Saya tidak minat bisnes" adalah alasan paling TIDAK LOGIK jika anda tidak mahu mendaftar menjadi ahli kerana 80% ahli bawah saya juga tidak minat bisnes tetapi masih mendaftar menjadi ahli. 

Tiga sebab utama ini sudah cukup menarik ribuan pengguna ahli Shaklee mendaftar serta mendapatkan banyak keistimewaan sebagai ahli Shaklee. Dapat Vitalea Percuma


OPS. Nanti dulu.
Shaklee ada membuat PROMOSI julung kali untuk mereka yang mendaftar ahli mulai Mei sehingga Oktober 2015


Sempena ulangtahun ke 100 Multivitamin pertama didunia iaitu Vitalea Iron Formula, Shaklee akan memberi sebotol Vitalea ini secara PERCUMA kepada ahli baru daftar beserta pembelian. 

Contohnya anda beli Vitalea sebotol serta mendaftar ahli, tetapi anda akan mendapat 2 BOTOL VITALEA pula. 

Tawaran ini tidak pernah ditawarkan oleh Shaklee, dan anda memang ISTIMEWA kerana terpilih diberi peluang hebat ini.Hubungi Saya Untuk Dapatkan Vitalea PERCUMA


Anda pasti sudah tidak sabar mendaftar ahli. Apa yang anda sangkakan selama ini tidak tepat rupanya. 

Hubungi Ida (019-3816167) untuk mendapatkan Vitalea PERCUMA.

Kesihatan Terjaga, Income pun boleh di JANA.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...