Friday, November 8, 2013

Vitamin untuk Mata Rabun - Carotomax

Mata, salah satu anggota badan paling bermakna untuk semua. Sangat penting untuk kehidupan kita sehari-hari, nak buat semua benda mesti kena guna mata untuk melihat. Bila mata rabun, segalanya jadi tak selesa. Orang yang ada mata rabun perlu beli cermin mata dan kanta lekap untuk bantu lihat lebih jelas. Alangkah bagusnya jika ada vitamin yang boleh mengurangkan masalah mata rabun ni kan?

Untuk atasi masalah mata rabun, anda perlukan Vitamin A. Shaklee ada menyediakan supplemen yang mengandungi Vitamin A iaitu Carotomax.

Kenapa kena pilih Carotomax?

Jom semak kandungan terbaik yang ada dalam Carotomax berbanding vitamin lain.


(+) Alpha Carotene+Beta Carotene : Untuk penglihatan malam, mata sihat, menghalang degenerasi penglihatan, memperbaiki kulit,mempercepatkan pemulihan luka, mempertingkatkan sistem imun,mengurangkan risiko kanser usus,payudara dan prostat.

(+) Lycopene: Bersifat anti-oksidant,menghalang penuaan organ,serviks yang sihat,kitaran jantung dan sistem imun,mengurangkan penyakit kelenjar prostat.

(+) Astaxanthin: Melindungi kerosakan kolesterol LDL

(+) Lutein: Menyekat katarak,AMD ( age related macular disease/atau penyakit makular berkaitan umur) glaukoma.

(+) Zeaxanthin: Melindungi mata, menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya,mengurangkan risiko kanser payudara dan ovari,endometrial dan serviks.
Sila baca testimoni ini

TESTIMONI 1: Power Mata Berkurang dari 200-250 kepada 75TESTIMONI 2: Boleh nampak semula walaupun kaburTESTIMONI 3: Masalah saraf mata, ambil Carotomax, Alhamdulillah boleh menjahit dan mengaji semula
dan seluruh Malaysia (melalui pos)
SMS dan Watsapp : 0193816167
FB : Ida Ifaz

Pengedar Shaklee berhampiran anda:
Pengedar Shaklee Putrajaya, Selangor dan Kuala Lumpur
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...